Перейти до головного вмісту
DLC
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ННІ ЕММБ
  3. 203 Туризм і готельно-ресторанний бізнес

203 Туризм і готельно-ресторанний бізнес

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • 4 Сторінка 4
  • » Наступна сторінка
Інформаційно-комунікаційне забезпечення управління підприємством
Харчова хімія
Сучасні технології харчування
Готельний девелопмент
Оптимізаційні методи та моделі в управлінні ефективністю бізнеса
Контроль і прогнозування ризиків діяльності підприємств
Івент-менеджмент
Бізнес-етика в індустрії гостинності
Інновації у готельно-ресторанному господарстві
Барна справа та організація роботи сомельє
Фронт-офіс та управління номерним фондом
Кейтеринг
Світовий готельно-ресторанний бізнес
Переддипломна практика
Виробнича практика
Технологічна практика
Навчальна практика
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
Бізнес-планування в готельно-ресторанному бізнесі
Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • 4 Сторінка 4
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
На основі Moodle