Перейти к основному содержанию
DLC
  • В начало
  • Еще
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
  1. Курсы
  2. ННІ ЕММБ
  3. 203 Туризм і готельно-ресторанний бізнес

203 Туризм і готельно-ресторанний бізнес

  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • 3 Страница 3
  • 4 Страница 4
  • » Следующая страница
Інформаційно-комунікаційне забезпечення управління підприємством
Харчова хімія
Сучасні технології харчування
Готельний девелопмент
Оптимізаційні методи та моделі в управлінні ефективністю бізнеса
Контроль і прогнозування ризиків діяльності підприємств
Івент-менеджмент
Бізнес-етика в індустрії гостинності
Інновації у готельно-ресторанному господарстві
Барна справа та організація роботи сомельє
Фронт-офіс та управління номерним фондом
Кейтеринг
Світовий готельно-ресторанний бізнес
Переддипломна практика
Виробнича практика
Технологічна практика
Навчальна практика
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
Бізнес-планування в готельно-ресторанному бізнесі
Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • 3 Страница 3
  • 4 Страница 4
  • » Следующая страница
Вы не вошли в систему (Вход)
Сводка хранения данных
На платформе Moodle