Skip to main content
DLC
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ННІ ЕММБ
  3. 203 Туризм і готельно-ресторанний бізнес

203 Туризм і готельно-ресторанний бізнес

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • » Next page
Інформаційно-комунікаційне забезпечення управління підприємством
Харчова хімія
Сучасні технології харчування
Готельний девелопмент
Оптимізаційні методи та моделі в управлінні ефективністю бізнеса
Контроль і прогнозування ризиків діяльності підприємств
Івент-менеджмент
Бізнес-етика в індустрії гостинності
Інновації у готельно-ресторанному господарстві
Барна справа та організація роботи сомельє
Фронт-офіс та управління номерним фондом
Кейтеринг
Світовий готельно-ресторанний бізнес
Переддипломна практика
Виробнича практика
Технологічна практика
Навчальна практика
Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
Бізнес-планування в готельно-ресторанному бізнесі
Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle