Перейти к основному содержанию
DLC
  • В начало
  • Еще
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
  1. Курсы
  2. ННІ ХТІ
  3. 186 Технологія жирів і продуктів бродіння

186 Технологія жирів і продуктів бродіння

  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • 3 Страница 3
  • » Следующая страница
Сучасні проблеми та перспективи розвитку харчових технологій
Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
Технології дріжджів
Технологічні аспекти зберігання харчової продукції
Хімія ліпідів
Хімія вуглеводів
Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
Технологія та використання ефірних олій
Актуальні питання виробництва дріжджів
Технології переробки вторинних продуктів
Сучасні технології жирозамінників
Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
Основи наукових досліджень
Інноваційні технології переробки жирів
Інженерне проектування технологій олійно-жирової галузі
Інженерне проектування харчових технологій
Біохімія пива
Асортимент і використання харчових добавок
Актуальні питання технологій видобування жирів
  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • 3 Страница 3
  • » Следующая страница
Вы не вошли в систему (Вход)
Сводка хранения данных
На платформе Moodle