Skip to main content
DLC
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ННІ ХТІ
  3. 186 Технологія жирів і продуктів бродіння

186 Технологія жирів і продуктів бродіння

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
Сучасні проблеми та перспективи розвитку харчових технологій
Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
Технології дріжджів
Технологічні аспекти зберігання харчової продукції
Хімія ліпідів
Хімія вуглеводів
Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
Технологія та використання ефірних олій
Актуальні питання виробництва дріжджів
Технології переробки вторинних продуктів
Сучасні технології жирозамінників
Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
Основи наукових досліджень
Інноваційні технології переробки жирів
Інженерне проектування технологій олійно-жирової галузі
Інженерне проектування харчових технологій
Біохімія пива
Асортимент і використання харчових добавок
Актуальні питання технологій видобування жирів
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle