Перейти до головного вмісту
DLC
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ННІ ХТІ
  3. 186 Технологія жирів і продуктів бродіння

186 Технологія жирів і продуктів бродіння

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
Сучасні проблеми та перспективи розвитку харчових технологій
Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
Технології дріжджів
Технологічні аспекти зберігання харчової продукції
Хімія ліпідів
Хімія вуглеводів
Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
Технологія та використання ефірних олій
Актуальні питання виробництва дріжджів
Технології переробки вторинних продуктів
Сучасні технології жирозамінників
Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
Основи наукових досліджень
Інноваційні технології переробки жирів
Інженерне проектування технологій олійно-жирової галузі
Інженерне проектування харчових технологій
Біохімія пива
Асортимент і використання харчових добавок
Актуальні питання технологій видобування жирів
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
На основі Moodle